
سیستم های امنیتی چیست؟
سیستمهای امنیتی مجموعهای از فناوریها، استراتژیها، سیاستها و روشهای مورد استفاده برای محافظت و حفاظت از دادهها، اطلاعات و داراییهای یک سازمان یا فرد میباشند. این سیستمها برای کاهش خطرات امنیتی از جمله دسترسی غیرمجاز، نفوذ، سرقت اطلاعات و حملات سایبری طراحی و پیادهسازی میشوند. این سیستمها ممکن است شامل استفاده از فایروالها، آنتیویروسها، رمزنگاری، مدیریت هویت، پشتیبانی و بازیابی اطلاعات، آموزش کاربران و سیاستهای امنیتی داخلی شرکت شامل است. اهمیت استفاده از سیستمهای امنیتی برای حفاظت از اطلاعات حساس و حفظ اعتماد مشتریان و همچنین جلوگیری از خسارات مالی و سوءاستفاده از دادههای حساس است.

دوربین های مداربسته
دوربینهای مداربسته یا CCTV (Closed-Circuit Television)، دستگاههای الکترونیکی هستند که بتوانند تصاویر ویدئویی را از محیط خود ضبط یا پخش کنند. این دوربینها به طور عمومی در اماکن عمومی، اداری، تجاری و حتی خانهها برای مانیتورینگ، امنیت و نظارت بر محیط استفاده میشوند. استفاده از دوربینهای مداربسته امکان نظارت به موقع بر فعالیتهای مختلف، حفاظت از اموال، پیشگیری از جرم و تخلفات، افزایش امنیت و کنترل دسترسی به اماکن را فراهم میکند. این دوربینها میتوانند به صورت ثابت نصب شوند یا به صورت دوربینهای متحرک باشند که جهت پوشش گستردهتری از محیط حرکت میکنند. همچنین، با پیشرفت تکنولوژی، برخی از دوربینهای مداربسته دارای ویژگیهای از جمله تشخیص چهره، ضبط صدا، ضدابهام و حتی اتصال به شبکههای اینترنتی هستند که امکان دسترسی به تصاویر به صورت آنلاین را فراهم میکنند. این ویژگیها امکان استفاده بهتر از دوربینهای مداربسته و افزایش امنیت را فراهم میکنند.

دزدگیراماکن
سیستمهای دزدگیر برای حفاظت از اماکن و جلوگیری از ورود غیرمجاز به این اماکن استفاده میشود. این سیستمها شامل اقداماتی مانند نصب سنسورها، دوربینهای مداربسته، سیستمهای اعلام و اطفاء حریق و دستگاههای امنیتی دیگر میشوند. ✔️یک سیستم دزدگیر معمولاً از اجزاء اصلی زیر تشکیل شده است: 1. سنسورها: این اجزا برای تشخیص ورود غیرمجاز به محیط استفاده میشوند. این سنسورها میتوانند شامل سنسورهای حرکت، سنسورهای درب و پنجره، سنسورهای حرارتی و مغناطیسی و ... باشند. زمانی که سنسورها فعال شوند و افراد یا اشیاء نامناسب به محلی نزدیک شوند، اعلام دزدگیر فعال میشود. 2. دستگاه کنترل: این دستگاه مسئول اداره عملکرد سیستم دزدگیر، دریافت سیگنالهای ارسالی از سنسورها و فعالسازی دستگاههای هشدار دهنده است. 3. دستگاههای هشدار دهنده: این دستگاهها هشدارهای صوتی یا تصویری به صورت زنده یا ضبط شده ارائه میدهند. این دستگاهها میتوانند شامل زنگهای هشدار، سیستمهای صوتی تصویری، پیامکها و حتی اعلانهای به ارکان امنیتی محلی یا پلیس باشند. 4. دکمههای پانیک: این دکمهها به افراد اجازه میدهند تا در صورت بروز وقتهای اضطراری یا خطر از طریق فشار دادن دکمه، هشدار فوری را ارسال کرده و اعمال امنیتی لازم را فعال کنند. استفاده از سیستمهای دزدگیر امکان مانیتورینگ و نظارت بهتر بر اماکن و امنیت شخصی را افزایش میدهد. این سیستمها به صورت اتوماتیک عمل میکنند و در صورت شناسایی هر گونه ورود غیرمجاز، به صورت سریع واکنش نشان میدهند که میتواند باعث جلوگیری از خسارات جدی و سرقت شود.

انواع سیستم های حفاظتی
سیستمهای حفاظتی متعددی وجود دارند که برای ایمن نگه داشتن افراد و محیطهای مختلف استفاده میشوند. برخی از انواع اصلی سیستمهای حفاظتی عبارتند از: 1. دزدگیر: سیستم دزدگیر که قبلاً در مورد آن صحبت کردیم، برای تشخیص و پیشگیری از ورود غیرمجاز به مکانها تعبیه میشود. 2. دوربینهای مداربسته: این سیستمها شامل دوربینهای تصویری هستند که در اماکن مختلف نصب میشوند و از طریق تصاویر ضبط شده نظارت و نگهداری از امنیت محیط انجام میشود. 3. سنسورهای حرکت: این سنسورها برای تشخیص حرکت در محیط استفاده میشوند و میتوانند جزو اجزاء سیستمهای دزدگیر بوده و در ارتباط با سیستم دزدگیر استفاده شوند. 4. سیستمهای کنترل دسترسی: این سیستمها افرادی که به مکانی ورود دارند را شناسایی و کنترل میکنند. این انواع سیستمها میتوانند شامل کارتخوانها، اثر انگشت، پین کد و ... باشند. 5. سیستمهای اعلام حریق: این سیستمها جهت شناسایی و اعلام زودرس حریق در مکانهای مختلف نصب میشوند. آنها میتوانند شامل سنسورهای حرارتی، دودی، نوری و ... باشند. 6. سیستمهای CCTV: این سیستمها شامل دوربینهای مداربسته و سیستمهای تصویری/صوتی هستند که برای نظارت بر اماکن استفاده میشوند. این سیستمها میتوانند به طور زنده یا تماشای ضبط شده از دوربینها عمل کنند. 7. سیستمهای نظارتی خودرو: این سیستمها برای حفاظت از خودروها در برابر سرقت یا خسارت استفاده میشوند. آنها میتوانند شامل دزدگیر خودرو، دوربینهای خودرو، تراشههای GPS و ... باشند. هر یک از این سیستمهای حفاظتی اهداف و محیطهای مورد استفاده خود را دارند و باید بر اساس نیاز خاص هر مکان و موقعیت مورد انتخاب و نصب قرار گیرند تا امنیت و ایمنی بهتری حفظ شود.
1. #دوربین مداربسته
2. #سیستم حفاظتی
3. #درب و ریموت
4. #شایان سیستم
5. #نصب دوربین مداربسته درکرج